Pozor, nahajate se na testni strani. Informacije, ki so na voljo na spetnem mestu, niso uradne in niso uporabne, vprašljiva pa je tudi njihova verodostojnost.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

Pogosta vprašanja

O konferenci

Kaj je Microsoftova NT konferenca?

Microsoft NT konferenca je največja in osrednja slovenska tehnološko-poslovna konferenca, ki jo je lansko leto obiskalo preko 2.000 udeležencev. Na 22. NT konferenci se bodo ponovno zbrali priznani domači in tuji vrhunski strokovnjaki, tako iz tehnološkega kot poslovnega sveta. NT konferenca pa je tudi dogodek, ki udeležencem predstavlja edinstveno možnost za osebna srečanja s poslovnimi partnerji in vrhunskimi strokovnjaki, ter s tem dogodek številnih poslovnih priložnosti in sklepanja poslov.

Komu je namenjena Microsoftova NT konferenca?

Dogodek vsako leto privabi več posameznikov tudi s področij, ki niso strogo vezana na tehnologijo. NT konferenca namreč udeležencem ne predstavlja le tehnoloških novosti iz IT sveta in informacijskih trendov, temveč tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese. Tridnevni dogodek tako ni zanimiv le za IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Tehnološki del konference je namreč prepleten s poslovnimi vsebinami, ki obsegajo najnovejše trende poslovanja in številne primere iz prakse, kar je zanimivo tudi za HR managerje, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji.

Kakšne so novosti Microsoftove 22. NT konference?

Lansko leto smo vsebino konference razširili ter združili tehnološki in poslovni del. Z nakupom Polne kotizacije NTK imate tudi letos tridnevni dostop do celotnega rednega dela konference, torej tako do tehnoloških kot do poslovnih predavanj ter do celotnega obkonferenčnega dogajanja (NTK razstavni prostori, kosila, večerji, večerni zabavi). V letošnjem letu pa smo k obstoječima kotizacijama (NTK Polna kotizacija in NTK Mreženje) dodali še kotizacijo NTK Poslovno srečanje, ki vam v torek, 16. maja, omogoča dostop do predavanj na Poslovnem srečanju, hkrati pa tudi dostop do celotnega obkonferenčnega dogajanja tisti dan.

Kje in kdaj bo potekala Microsoftova 22. NT konferenca?

Microsoftova 22. NT konferenca bo potekala v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu med 15. in 17. majem 2017.

Zakaj potrebujem svoj profil na spletni strani konference?

Z registracijo na konferenco si boste ustvarili profil, kjer boste lahko urejali svoje osebne podatke in prilagodili svoj urnik. Znotraj NTK profila se lahko vključite tudi v NTK Poslovno mrežo, ki vam omogoča komuniciranje z ostalimi udeleženci ter dogovarjanje za sestanke z vsemi, vključenimi v NTK Poslovno mrežo.

Kakšna hrana bo na voljo na konferenci?

Hrana na konferenci bo tako kot prejšnja leta pestra in raznolika, s čimer želimo poskrbeti za vse prehranske posebnosti. Iz tega razloga v času konference naročanje posebnih obrokov ne bo mogoče.

Kotizacije

Zakaj je nakup kotizacije obvezen?

Ker želimo vsem udeležencem konference zagotoviti kakovostno izkušnjo, bomo na dogodku izvajali temeljit nadzor pristopa, tako do predavanj kot do preostalega območja konference. Iz tega razloga boste morali vsi pred vstopom na prizorišče NT konference pokazati svojo identifikacijsko kartico. Poskrbeli bomo, da bo postopek nemoteč, izvajali pa ga bomo pri dostopanju do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja. Vabimo vas, da se izognete nevšečnostim in z izbiro kotizacije (NTK Polna kotizacija, kotizacija NTK Mreženje ali kotizacija NTK Poslovno srečanje) priredite NT konferenco svojim potrebam in željam.

Kaj mi omogočajo različne kotizacije 22. NT konference?

NTK Polna kotizacija
- Velja od 15. do 17. maja 2017
- Dostop do vseh predavanj (tehnoloških in poslovnih – Poslovno srečanje)
- Dostop do NTK razstavnih prostorov
- 3 kosila (15., 16. in 17. maj), 2 večerji (15. in 16. maj) ter 2 večerni zabavi (15. in 16. maj)

NTK Mreženje
- Velja od 15. do 17. maja 2017
- Dostop do NTK razstavnih prostorov
- 3 kosila (15., 16. in 17. maj), 2 večerji (15. in 16. maj) ter 2 večerni zabavi (15. in 16. maj)

NTK Poslovno srečanje
- Velja v torek, 16. maja 2017
- Dostop do poslovnih predavanj – Poslovno srečanje
- Dostop do NTK razstavnih prostorov
- 1 kosilo, 1 večerja in 1 večerna zabava (na dan 16. maj 2017)

Ali bo mogoč nakup kotizacije na konferenci?

V času trajanja dogodka, torej 15., 16. in 17. maja, lahko kotizacijo kupite pri Info pultu konference. Če se boste prijavljali na dan dogodka, vam bomo izdali predračun, ki ga boste morali poravnati pred udeležbo. Predračun boste lahko poravnali tudi s kreditno kartico, plačevanje z gotovino pa ne bo mogoče. V vsakem primeru vam svetujemo, da nakup kotizacije opravite prej.

Ali lahko svojo kotizacijo prenesem na nekoga drugega?

Če ste zaradi nepredvidljivih okoliščin v času NT konference zadržani, lahko svojo kotizacijo prenesete na drugo osebo. Prenos kotizacije lahko uredite v svojem profilu, vendar najkasneje 5 delovnih dni pred dogodkom.

Identifikacijska kartica

Kje in kdaj dobim identifikacijsko kartico?

Identifikacijsko kartico vam bomo pripravili po plačilu predračuna, prevzeli pa jo boste v času dogodka pri Registracijskem pultu v hotelu Bernardin.

Ali je identifikacijska kartica na konferenci obvezna?

Kartica je obvezna, nosite pa jo na vidnem mestu, saj omogoča dostop do konferenčnega in/ali obkonferenčnega dogajanja. Identifikacijska kartica je neprenosljiva, v primeru izgube pa vam bomo na vaše stroške izdelali novo.

NTcoini

Kaj so NTcoini?

Elitna ter edinstvena valuta NT konference se imenuje NTcoin in tudi letos vam prinaša raznovrstne ugodnosti. NTcoini so točke, ki jih boste obiskovalci NT konference zbirali s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih, zbrane točke pa boste nato lahko na konferenci zamenjali za različne nagrade v Geek Boutique trgovini, lahko pa boste tudi preizkusili svojo srečo in jih vložili naprej, v upanju na nagrade višje vrednosti.
Zdaj veste, zakaj je valuta tako edinstvena – več točk kot boste zbrali, boljšo nagrado si boste lahko privoščili oziroma z malce tveganja so lahko nagrade višje vrednosti tudi vaše.

Kako pridobite NTcoine?

Točke NTcoin lahko pridobivate z najrazličnejšimi aktivnostmi – z obiskovanjem predavanj, deljenjem mnenja prek izpolnjevanja vprašalnikov po predavanjih ali z obiskovanjem razstavnih prostorov NTK partnerjev, pa tudi z obiskom PRINT POINT sistema, kjer si boste lahko natisnili ali poslali na mail različne dokumente. V prevodu – kdor pokaže več navdušenja in zagnanosti, si lahko privošči boljšo nagrado.

Kako preverite stanje NTcoinov?

Stanje NTcoin točk boste lahko preverili v svojem NTK uporabniškem profilu na spletni strani www.ntk.si, pregledovanje pa je možno tudi med konferenco, ko boste odčitali svojo akreditacijo v Geek Boutique trgovini, ki bo nasproti Microsoftovega razstavnega prostora ob vhodu v dvorano Europa. V primeru kakršnih koli nejasnosti vam bodo na voljo tudi naše prijazne hostese, ki vam bodo z veseljem priskočile na pomoč.

Kako unovčite NTcoine?

Zbrane NTcoin točke lahko unovčite kadar koli želite, izbira je vaša. Zbrane NTcoin točke boste lahko vložili v igro spomina in se potegovali za lepe nagrade v trgovini Geek Boutique, ki bo nasproti Microsoftovega razstavnega prostora ob vhodu v dvorano Europa.