Pozor, nahajate se na testni strani. Informacije, ki so na voljo na spetnem mestu, niso uradne in niso uporabne, vprašljiva pa je tudi njihova verodostojnost.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

NT konferenca 2017

Največja slovenska tehnološko-poslovna konferenca

Microsoft NT konferenca je največja, najuspešnejša in osrednja slovenska tehnološko-poslovna konferenca, ki jo je lansko leto obiskalo preko 2.000 udeležencev. Na 22. NT konferenci, ki bo med 15. in 17. majem 2017 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, se bodo ponovno zbrali priznani domači in tuji vrhunski strokovnjaki, tako iz tehnološkega kot poslovnega sveta.

Microsoft Slovenija

NT konferenca je izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft Slovenija. Microsoft je eno vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij. Eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomaga zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter jim ponuja podporo pri razvoju rešitev in reševanju poslovnih izzivov. Microsoft tako podjetjem in posameznikom po celem svetu pomaga pri uresničevanju njihovih potencialov ter jim omogoča, da se razvijajo in zmorejo vedno več.

Prepletanje tehnologije in poslovanja

Dogodek vsako leto privabi več posameznikov tudi s področij, ki niso strogo vezana na tehnologijo. NT konferenca namreč udeležencem ne predstavlja le tehnoloških novosti iz IT sveta in informacijskih trendov, temveč tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese. Tridnevni dogodek tako ni zanimiv le za IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Tehnološki del konference je namreč prepleten s poslovnimi vsebinami, ki obsegajo najnovejše trende poslovanja in številne primere iz prakse, kar je zanimivo tudi za HR managerje, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji.

Novosti in relevantne vsebine

Seminarji so zasnovani na način poglobljenega vpogleda v izbrano tematiko. Sklopi posameznega seminarja se med seboj navezujejo ter tako udeležencem zagotavljajo kakovostno in celovito izobraževanje. Kombinacije različnih programov ustvarjajo integralne preglede rešitev, ki vodijo v bolj učinkovito poslovno okolje. Strokovnjaki udeležencem NT konference predstavljajo vse Microsoftove novosti, izpostavljajo značilnosti novih programov in opreme ter predstavljajo možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij, s katerimi postreže NT konferenca, olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev.

Svetovno priznani strokovnjaki s področij tehnologije in poslovanja

Microsoftova NT konferenca je mesto, kjer se srečajo številni domači in tuji poznavalci informacijskih tehnologij in poslovanja, med katerimi so tudi MVP-ji. Na preteklih konferencah smo imeli tako priložnost spoznati predavatelje, kot so Paula Januszkiewicz (CQURE), Mark Minasi (MR&D), Rhonda Layfield (Deployment Done Right), Scott Schnoll (Microsoft), Luka Manojlović (MA-NO), Miha Pihler (Mikeji), Miha Markič (Righthand) s področja tehnologije ter številne poznavalce digitalne poslovne preobrazbe, kot sta David Rowan (Wired UK), Tom Loosemore (UK Government Digital Services) in drugi.

Mreženje, povezovanje in druženje

NT konferenca je dogodek številnih poslovnih priložnosti in sklepanja poslov. Mreženje je pomemben del konference, zato tudi temu delu dogodka namenjamo posebno pozornost. Okolje, ki udeležencem ponuja edinstveno priložnost za osebna srečanja s poslovnimi partnerji in vrhunskimi strokovnjaki, je nedvomno dodana vrednost tridnevne NT konference, ki tako predstavlja ne le možnosti učinkovitega povezovanja in druženja, pač pa odlično poslovno priložnost za vse vpletene. 

Pridružite se nam

IT novosti, nove tehnologije, širjenje znanja, konstruktivna izmenjava informacij in idej, partnerstvo ter povezovanje – to je le nekaj ključnih točk, ki nas bodo združevale na 22. Microsoft NT konferenci. Rezervirajte si tri dni v maju za tradicionalni slovenski tehnološko-poslovni dogodek v Portorožu in se pridružite več kot 2.000 znanja in poslovnih priložnosti željnim udeležencem.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter. Poglejte si nekaj utrinkov z lanskoletne, 21. NT konference.

Deli s prijatelji