Pozor, nahajate se na testni strani. Informacije, ki so na voljo na spetnem mestu, niso uradne in niso uporabne, vprašljiva pa je tudi njihova verodostojnost.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

Novice

ponedeljek, 22. maj 2017

Na 22. NT konferenci več kot 2.200 udeležencev

Uspešno smo zaključili Microsoftovo 22. NT konferenco, ki je letos ponovno pustila močan vtis tako med predavatelji kot tudi med vami, dragi udeleženci. V Portorožu se vas je na konferenci zbralo več kot 2.200, novo znanje ste pridobivali na številnih predavanjih, predstavljenih s strani več kot 100 priznanih strokovnjakov s tehnološkega in poslovnega področja. Letos smo ponovno podirali rekorde glede na obiskanost predavanj, kar nam le potrjuje, da so bile izbrane vsebine zanimive ter nedvomno koristne. Zagotovo se bomo potrudili, da bomo tudi naslednje leto, na 23. NT konferenci, presegli vaša pričakovanja.

Preberi več

nedelja, 14. maj 2017

22. NT konferenca je tik pred vrati - preverite svojo kotizacijo!

Ekipa NT konference ter predavatelji smo že v nizkem štartu za jutrišnji začetek 22. NT konference. Veselimo se našega snidenja ter pestrega konferenčnega dogajanja. Da pri registraciji ne bo prihajajo do zapletov ter zmede, vas prosimo, da še enkrat preverite, kaj vključuje vaša kotizacija. Izbirali ste lahko med tremi različnimi – NTK Polna kotizacija, NTK Mreženje ter NTK Poslovno srečanje. Pa veste, katera je vaša in kaj vključuje? Preverite pred svojim prihodom.

Preberi več

sobota, 13. maj 2017

Storitev PRINT POINT

Na 22. NT konferenci bo v avli Grand Hotela Bernardin na voljo PRINT POINT, kjer si lahko natisnete konferenčne materiale – urnik, konferenčno brošuro, svoje materiale ali pa si vse razpoložljive dokumente prenesete na svojo napravo.

Preberi več

petek, 12. maj 2017

Koristni napotki: ste pripravljeni na 22. NT konferenco?

Predavatelji in ekipa NT konference so že v nizkem štartu in čas je, da se na pestro konferenčno dogajanje pripravite tudi vi. Da bo prihod v Portorož brez stresa in boste osredotočeni le na nabiranje novega znanja in mreženje, smo za vas zbrali nekaj koristnih napotkov.

Preberi več

torek, 09. maj 2017

Stephane Garelli, svetovni guru konkurenčnosti

Na NTK Poslovnem srečanju, ki bo na sporedu v torek, 16. maja 2017, bomo med drugimi gostili tudi strokovnjaka s področja svetovne konkurenčnosti Stephana Garellija, ustanovitelja Mednarodnega inštituta za razvoj managementa ter IMD Svetovnega centra konkurenčnosti ter predsednika odbora direktorjev vodilnega francoskega Švicarskega časopisa »Le Temps«.

Preberi več

ponedeljek, 08. maj 2017

»IT« konferenca leta, na kateri ne želite manjkati!

Mi že odštevamo zadnje dni do začetka 22. NT konference, vi pa še vedno nimate svoje kotizacije? Skrajni čas torej, da vam predstavimo še nekaj razlogov, zakaj na »IT« konferenci leta zagotovo ne boste manjkali. Seštejte izobraževanje, mreženje ter prijetno druženje. Veste, kakšen je rezultat? Edinstvena priložnost za sklepanje novih poslov, iskanje poslovnih priložnosti, nova sklenjena partnerstva, utrjena obstoječa poznanstva ter pridobljeno znanje, ki bo skrajšalo vaše delovne procese in izboljšalo konkurenčnost vašega podjetja. Takšne priložnosti res ne gre zamuditi!

Preberi več

petek, 05. maj 2017

Paula Januszkiewicz: Delavnica vdiranja in izboljševanja Windows infrastrukture

Delavnica vdiranja in izboljševanja Windows infrastrukture (»Hacking and Hardening Windows Infrastructure Workshop«), ki bo na sporedu 15. maja med 10:15 in 16. uro, bo vključevala tudi Windows 10 in njegove nove varnostne funkcije. Nasvete za varnost bo z nami delila poljska strokovnjakinja Paula Januszkiewicz, ki ima dostop do izvorne kode operacijskega sistema Windows in je specializirana za Microsoftove varnostne rešitve, za katere ima številne certifikate.

Preberi več

četrtek, 04. maj 2017

NTK večerno dogajanje

22. NT konferenco bo spremljal pester dnevni program, a dolgčas vam ne bo niti v večernih urah. Raznolik glasbeni izbor večernega programa bosta letos zagotavljala eden najbolj prepoznavnih DJ-jev pri nas z edicijo plesnega disko zvoka, zmešanega s poletnimi morskimi vibracijami, ter najuspešnejša in zagotovo tudi najbolj priljubljena slovenska rock glasbena skupina vseh časov.

Preberi več

ponedeljek, 01. maj 2017

Vam prija hladno pivo? Nam tudi!

Pravijo, da prijatelji prinesejo srečo v naše življenje, najboljši prijatelji poleg sreče prinesejo tudi pivo. Naj vas torej ne čudi, da vas na NT konferenco vežejo tako tesne vezi, saj bomo tudi letos v sodelovanju s pivovarno Union poskrbeli za res hladno pivo!

Preberi več

nedelja, 30. april 2017

NTcoin – virtualna valuta NT konference

Elitna ter edinstvena valuta NT konference se imenuje NTcoin in tudi letos vam prinaša raznovrstne ugodnosti. NTcoini so točke, ki jih boste obiskovalci NT konference zbirali s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih, zbrane točke pa boste nato lahko vložili v igro spomina in se potegovali za lepe nagrade v Geek Boutique trgovini.

Preberi več