Pozor, nahajate se na testni strani. Informacije, ki so na voljo na spetnem mestu, niso uradne in niso uporabne, vprašljiva pa je tudi njihova verodostojnost.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

torek, 16. maj 2017

Izpolnjujte ankete in se potegujte za lepo nagrado

Potrudili smo se, da smo na 22. NT konferenco pripeljali domače in tuje uveljavljene strokovnjake, ki vam s svojim znanjem in izkušnjami lahko ponudijo kar največ znanja iz poslovnega ter tehnološkega sveta.

Upamo, da ste z izborom zadovoljni, ker pa nas zanima, kaj menite o posameznem predavanju in predavatelju, smo za vas pripravili ankete, ki vas čakajo v vaših NTK profilih na spletni strani www.ntk.si. Izpolnjena anketa vam prinaša 10NTcoin točk, nam pa koristne informacije, da bo naslednja, 23. NT konferenca, še boljša.

Po koncu dogodka bomo med vsemi, ki boste z nami delili svoje mnenje izžrebali enega prejemnika projektorja, ki ga podarja sponzor NT konference, Teksel.  

Prijetno druženje ter uspešno mreženje vam želi ekipa NT konference! 

Pravila nagradne igre. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.

Deli s prijatelji