Pozor, nahajate se na testni strani. Informacije, ki so na voljo na spetnem mestu, niso uradne in niso uporabne, vprašljiva pa je tudi njihova verodostojnost.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

Prepričajte svoje nadrejene

Če morate o prednostih udeležbe na NTK prepričati tudi vaše nadrejene, smo za vas zbrali nekaj argumentov, ki jih lahko prilepite v e-sporočilo in jim ga posredujete.

Pozdravljeni,

med 15. in 17. majem 2017 bo v Portorožu 22. NT konferenca. Pišem [ti/vam], ker se je želim udeležiti in potrebujem potrditev.

Gre za največjo poslovno-tehnološko konferenco v Sloveniji, ki je nobeno slovensko podjetje ne bi smelo zamuditi iz več razlogov:

 • MREŽENJE
  Poleg predavanj in strokovnih delavnic organizatorji pripravljajo tudi sproščena neformalna druženja, kjer je bistvo mreženje med udeleženci in predavatelji. To se mi zdi odlična priložnost za več poznanstev z vodilnimi v panogi in dobra naložba za boljše poslovanje podjetja v prihodnosti.
 • SREČANJA Z VODILNIMI STROKOVNJAKI IN POSLOVNEŽI
  Na letošnji konferenci bo svoje znanje in izkušnje predajalo več kot 150 domačih in tujih vrhunskih strokovnjakov iz tehnološkega in poslovnega sveta, kar zagotavlja veliko novega znanja in svežih idej.
 • PREDSTAVITEV NAJNOVEJŠIH TRENDOV
  Udeleženci ne dobimo le vpogleda v tehnološke novosti iz sveta IT in informacijskih trendov, temveč nam strokovnjaki v živo pokažejo tudi načine, kako jih vključiti v vsakodnevne poslovne procese, da bo izkoristek največji.
 • PRILOŽNOSTI ZA SKLEPANJE NOVIH POSLOV
  Na konferenci je zaradi velikega števila udeležencev (pričakujejo jih več kot 2.000) in mreženja ogromno priložnosti za sklepanje novih poznanstev in poslov.

Moja udeležba bi naše podjetje stala [vstavite strošek kotizacije, ki vam ustreza, kar lahko preverite tukaj, ter strošek nočitve] EUR + DDV.

Več informacij o konferenci je na voljo tu. Če [želiš/želite] dodatne informacije, se z veseljem povežem z ekipo NTK in priskrbim vse potrebno.

Prosim za [vaše/tvoje] mnenje o predlogu. Hvala.

Lep pozdrav,
[vaš podpis]