Pozor, nahajate se na testni strani. Informacije, ki so na voljo na spetnem mestu, niso uradne in niso uporabne, vprašljiva pa je tudi njihova verodostojnost.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

Postanite sponzor

NT konferenca je stičišče znanja in poslovnih priložnosti, mesto povezovanja in sklepanja poslov. Dejstvo, da NT konferenca predstavlja priložnost za rast in uspeh, so spoznali že številni partnerji in sponzorji, ki vsakič znova poskrbijo tudi za to, da dogodek med udeleženci pusti odličen pečat.

Že nekaj let uspešno prepletamo tehnologijo s poslovanjem, kar na dogodek ne privabi le tehnoloških strokovnjakov, temveč tudi managerje, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji. Na dogodku se tako srečajo različni profili ljudi iz enega podjetja, kar podjetjem omogoča, da na enem mestu dobijo odgovore na vsa vprašanja.

K soustvarjanju NT konference vas vabimo tudi tokrat! Vas zanima, kako? Kontaktirajte NTK pisarno, ki vam bo z veseljem v pomoč z informacijami o sponzorskih paketih, pojavnosti in umeščanju vašega podjetja ter blagovne znamke na Microsoftovo 22. NT konferenco.

Deli s prijatelji