Pozor, nahajate se na testni strani. Informacije, ki so na voljo na spetnem mestu, niso uradne in niso uporabne, vprašljiva pa je tudi njihova verodostojnost.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

NTK Tehnologija

Vsebina tehnološkega dela letošnje NT konference bo usmerjena v oblak in s tem digitalno preobrazbo. Prikazali bomo, katere so tiste tehnologije, znanja in pristopi, ki jih morate poznati, da bosta vaš posel in posel vaših strank uspešna, sodobna in varna danes, jutri in v prihodnje.

Kot je že ustaljena praksa, bomo ponedeljek namenili poglobljenim tehnološkim vsebinam in delavnicam, torek pa začeli z osrednjo slovesnostjo in nadaljevali z NTK Poslovnim srečanjem, vzporedno pa bodo potekala tehnološka predavanja. Podobno bo tudi v sredo, ko bomo nadaljevali s poslovnimi vsebinami in dobrimi praksami ter seveda s predavanji s tehnološkimi temami.

V tehnološkem delu NT konference bomo veliko govorili o zbirki produktivnostih storitev Office 365. Osredotočili se bomo na postopke namestitve storitev, migracijo vsebine, uporabniške vidike uporabe storitev ter na njihov nadzor in varnost. Primeri iz prakse bodo obogatili teoretični del predavanj ter nam pokazali, kako lahko z uporabo storitev izboljšamo storilnost, se približamo strankam in opolnomočimo zaposlene. Približali se boste Office 365 storitvam, ki so vam že poznane, ter slišali novosti s poudarki na paketu E5, Power BI, Planner, Flow, Power Apps in drugih.

Tako z razvijalskega kot IT pogleda bomo osvetlili novosti v oblačnih storitvah Azure in prikazali dobre prakse. Spoznali boste ustaljene prakse, inovativne pristope, nove storitve in spremembe na področju, kjer je praktično vsak dan kaj novega. Osvetlili bomo bote, kot novo zvrst inteligentnih aplikacij in nov kanal komunikacije, predstavili rešitve na osnovi tehnologije blockhain, pokazali Internet of Things v praksi in se spoznali s storitvami umetne inteligence in strojnega učenja ter uporabo storitev Cognitive Services.

Na področju upravljanja strežnikov v javnem, zasebnem ali hibridnem oblaku ne bo manjkalo novosti in dobrih praks. Tistim, ki ste že zakorakali v oblak, bodo zanimivi pogledi in pristopi drugih, tistim, ki se na to še pripravljate, pa bomo prikazali varno in učinkovito pot za prve korake.

Povabili smo vrhunske strokovnjake, ki vas bodo popeljali v svet DevOps, upravljanja s projekti in rešitvami ter vrhunskimi sodobnimi, varnimi in učinkovitimi arhitekturami rešitev. Iz prve roke boste izvedeli vse o novostih pri razvoju spletnih aplikacij ter sodobnih namiznih in mobilnih aplikacij za okolja Windows in druga okolja z uporabo Xamarin, Visual Studio in Visual Studio for Mac.

Kot je že redna praksa zadnjih let, bomo tudi letos posebno pozornost namenili upravljanju in hrambi podatkov v povezavi s strežnikom SQL Server, pregledali novosti v zadnji različici, spoznali pa boste tudi SQL Server za Linux. Govora bo o učinkovitih pristopih k strategijam Big Data in Business Inteligence.

Med predavatelji naj izpostavimo nekaj tistih, ki ste jih v preteklih letih najraje poslušali in najbolje ocenili. Z nami bodo ponovno Mark Minasi, Luka Manojlovič, Paula Januszkiewicz, Slavko Kukrika, Luka Perne, Aleksandar Nikolič, Brady Gaster, William Durkin, Miha Pihler, Tomaž Čebul, Gregor Šuster, Ognjen Bajić in mnogi drugi.

NT konferenca je znanilka trendov in sprememb – Pridružite se nam!

Deli s prijatelji